(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2025)
Mazkur maqolada o‘quvchilardagi qobiliyatlarni rivojlantirishda STEAM ta’lim texnologiyasining ahamiyati borasida va o’quvchilarning bilish faolligini oshirishning nazariy-psixologik asoslarini STEAM asosida shakllantirish usullari va samaradorligi haqida fikr yuritiladi.