(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2025)
Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasi mustaqillik yillarida neft va gaz sanoatida amalga oshirilgan tub islohotlar, soha infratuzilmasining modernizatsiyasi, xorijiy investorlar bilan hamkorlikda olib borilgan yirik loyihalar, eksport salohiyatining oshirilishi va energetik xavfsizlikka erishish yo‘llari tahlil qilinadi. Shuningdek, ekologik barqarorlik va yashil energiyaga o‘tish masalalari yoritilgan.