(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2025)
Дар мақолаи зерин дар бораи пайдоиши касби муаллим, сохти таълиму тарбия, ислоҳотҳои дар соҳаи муаллими бурдаистода, масъалаҳои тайёр намудани муаллимони ҷавон, тарбия намудани шахс ва қобилиятҳои муаллим сухан меравад.