(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2025)
Ushbu maqola oʻz imkoniyatlaridan kelib chiqqan holda toʻliq tishsizlikda boʻlgan bemorlar bilan ishlash jarayonida yuzaga keladigan xato va asoratlarni bartaraf etishga qaratilgan.