(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2025)
Maqolada umuminsoniy qadriyatlar, ularning ildizlari, jaxon xamjamiyati, uning qator muammolari, jaxon xamjamiyatining aloqalarini mustahkamlashda hamjixatlikni o‘rni xususida so‘z boradi.