(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2025)
Mazkur maqolada STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts, Mathematics) yondashuvining ta’lim-tarbiya jarayoniga integratsiyasi, uning o‘quvchilar tafakkurini rivojlantirishdagi o‘rni, tanqidiy fikrlash va muammoli vaziyatlarda mustaqil yechim topish ko‘nikmalarini shakllantirishga ta’siri tahlil qilinadi. Maqolada zamonaviy tajribalar asosida ta’lim jarayoniga STEAM yondashuvini qo‘shish natijalari, amaliy yondashuvlar hamda metodik takliflar keltirilgan.