(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2025)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinf o’quvchilari bilan ishlashda zamonaviy texnologiyalar hamda metodlardan foydalanish haqida batafsil bayon etilgan.