(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2025)
Ushbu maqolada boshlangʻich sinf oʻquvchilarining jamoada ishlash koʻnikmalarini rivojlantirish asosida tarkib topadigan pedagogik-psixologik xususiyatlar xususida fikr yuritiladi.