(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2025)
Ushbu maqolada innovatsion loyihalarni korxonalarga joriy etish orqali samaradorlikni oshirish masalasi yoritilgan. Innovatsiyalar ishlab chiqarish jarayonlarini optimallashtirish, resurslardan samarali foydalanish va raqobatbardoshlikni oshirish imkonini beradi. Shuningdek, maqolada innovatsion loyihalarni amalga oshirishdagi asosiy muammolar va ularni hal etish strategiyalari tahlil qilingan.