(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2025)
Kichik maktab yoshidagi bolalar (6-10 yosh) muloqot jarayonida turli qiyinchiliklarga duch kelishadi. Bu yosh davri bola shaxsining shakllanishida muhim bosqich boʻlib, unda ijtimoiy muhitga moslashish, his-tuygʻularni boshqarish va oʻz fikrlarini ifodalash koʻnikmalari rivojlanadi.