(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2025)
Ушбу мақолада мард ва жасур саркарда аждодимиз Жалолиддин Мангубердининг қалбида ёвга нафрат ва Ватанга муҳаббат туйғуларининг сингдирилиши, муқаддас Ватанимизни мўғул босқинчиларидан ҳимоя қилишда олиб борган қаҳрамонона кураши, Она ватанни ҳимоя қилишда кўрсатган бемисл қаҳрамонликлари ва мардона кураши ҳақида ҳикоя қилинади.