(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2025)
Ushbu maqolada boʻlajak tarbiyachi-pedagoglarni kitobxonlik jarayonini tashkil etishning shakllari, usullari, metodlari tahlil qilingan. Ushbu kitobxonlik jarayonini tashkil etishning shakllari, usullari, metodlari jamiyatimizda yoshlarni g‘oyaviy-mafkuraviy jihatdan kamol toptirishda beqiyos ahamiyatga kasb etishi va ularni amalga oshirish yuzasidan fikr mulohazalar bayon qilingan.