(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2024)
Ushbu maqola hozirgi zamonaviy leksikografiyada dolzarb sohalardan biri bo`lib kelayotgan attorlik leksikasiga oid birliklarni o`rganish, va ularni izohli lug`atlarda berish tamoyillarini tahlil qilishga bag`ishlangan. Maqolada attorlik sohasiga oid leksik birliklar tanlab olingan bo`lib, ingliz va o’zbek tillari izohli lug`atlarida berish tartiblari to`g`risida fikr-mulohazalar misollar asosida keltirilgan.