PROFESSIONAL TA’LIMDA KASBIY-HUQUQIY KOMPETENSIYALARNI RIVOJLANTIRISH UCHUN INNOVATSION O'QITISH METODLARI (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MODERN DEVELOPMENT OF PEDAGOGY AND LINGUISTICS, 2025)
ushbu  maqolada professional ta’limda kasbiy-huquqiy kompetensiyalarni rivojlantirish uchun qo’llaniladigan innovatsion o'qitish metodlari va ularning imkoniyatlari ochib berilgan.