XALQARO JURNALISTIKA,NAZARIYA VA AMALIYOT (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MODERN DEVELOPMENT OF PEDAGOGY AND LINGUISTICS, 2024)
Ushbu maqolada jurnalistikaning rivojlanishi va uning xalqaro hamkorlikdagi o'rni masalasi ko'rib chiqiladi. Jurnalistikaning inson hayotidagi ahamiyati tahliliy va qiyosiy tahlil qilindi. Jurnalistikada texnologiyaga zamonaviy qarashlar tahlili o'tkaziladi.