QIZLARNI OILAVIY HAYOTGA TAYYORLASHDA SAMARALI MULOQOT KO’NIKMALARINI SHAKLLANTIRSHNING PEDAGOGIK-PSIXOLOGIK JIHATLARI. (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MODERN DEVELOPMENT OF PEDAGOGY AND LINGUISTICS, 2024)
Mazkur maqolada turmush qurish yoshidagi qizlarga xos psixologik xususiyatlat, oilalarda qizlar tarbiyasida nimalarga e’tibor berish kerakligi va qizlarimizda qanday xarakter xususiyatlarini shakllantirsak ular kelajakda muvaffaqiyatli oila qurishi mumkinligi, oilaviy hayot muvaffaqiyatli bo’lishida muloqotning ahamiyati, samarali muloqot usullari, ularni shakllantirish mexanizmlari haqida so’z yuritilgan.