“HASANXON” DOSTONIDAGI O‘Z VA O‘ZLASHGAN QATLAMGA KIRUVCHI ANTROPONIMLAR (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MODERN DEVELOPMENT OF PEDAGOGY AND LINGUISTICS, 2024)
Ushbu maqolada “Hasanxon” dostonida qo‘llanilgan antroponimlarning lug‘aviy tarkibi, ya’ni qaysi qatlamga mansubligi tahlil qilinadi.