MUSTAQIL TA’LIM TUSHUNCHASI VA UNING TA’LIM-TARBIYA JARAYONIDAGI AHAMIYATI (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MODERN DEVELOPMENT OF PEDAGOGY AND LINGUISTICS, 2024)
Mustaqil ta’lim- talabalarning ma’lum fan doirasidagi bilimlarni mustaqil izlanib, o‘rganish jarayonidir. Mustaqil ta’lim talabalarning fanga bo‘lgan qiziqishlarini oshirishga va raqobatbardosh kadrlar tayyorlashga ulkan hissa qo‘shadi.