TALABALARNING INTELLEKTUAL QOBILIYATLARINI RIVOJLANTIRISHDA, O‘QITUVCHI PEDAGOGNING TUTGAN O‘RNI VA VAZIFALARI (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MODERN DEVELOPMENT OF PEDAGOGY AND LINGUISTICS, 2024)
Ushbu maqolada o’quvchi talabalarning ilmiy salohiyati va intelektual qobilyatlarini rivojlantirishda, o’qituvchi pedagogning vazifalari keltirib o’tilgan. Ya’ni biz ushbu savollarga javob olamiz: (savollar kalit so’zlarda yozib o’tilgan)