PEDAGOGIK KOMPETENTLIKNI SHAKILLANTIRISHDA ELEKTRON DARSLIKLAR YARATISH TEXNALOGIYASI (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MODERN DEVELOPMENT OF PEDAGOGY AND LINGUISTICS, 2025)
Maqolada pedagogik kompetentlikni rivojlantirishda elektron darsliklar yaratish texnologiyasining o‘rni yoritiladi. Elektron darsliklarning didaktik afzalliklari, ularni loyihalash bosqichlari va ta’lim jarayoniga integratsiyalash usullari tahlil etiladi. Tadqiqot natijalari elektron darsliklardan foydalanish o‘qituvchilarning metodikmahoratini oshirib, pedagogik kompetentlikni shakllantirishga xizmat qilishini ko‘rsatadi.