BOSHLANG'ICH SINF O'QUVCHILARINING FIKLRLASH QOBILIYATINI RIVOJLANTIRISHDA INNAVATSION YONDASHUV (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MODERN DEVELOPMENT OF PEDAGOGY AND LINGUISTICS, 2025)
Boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida fikrlash qobiliyatini rivojlantirishda innovatsion yondashuv asosida metodik tavsiyalar ishlab chiqildi. Milliy ma’naviy merosimiz hamda ilmiy-metodik asarlar tahlili, boshlang‘ich sinf o‘qituvchilarining ko‘p yillik ijodiy tajribalarini o‘rganish, tahlil qilish asosida boshlang‘ich sinf o‘quvchilarini mustaqil fikrlashga o‘rgatishning ilmiy va amaliy asoslarini aniqlandi.