Zamonaviy kommunikatsiyada illokutsion aktlarning nazariy va amaliy muammolari (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MODERN DEVELOPMENT OF PEDAGOGY AND LINGUISTICS, 2025)
Tadqiqotda illokutsion aktlarning muloqotdagi roli va samaradorligi o‘rganiladi. Nutq harakatlarining kontekstga mosligi va til madaniyati bilan bog‘liqligi ta’kidlanadi. Illokutsion aktlarning to‘g‘ri ishlatilishi muloqotni samarali qiladi.