SO`ZLARNING MA`NOLARINI O`RGANISHDA INTERFAOL METODLARDAN FOYDALANISH (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MODERN DEVELOPMENT OF PEDAGOGY AND LINGUISTICS, 2025)
Mamlakatimizda  olib borilayotgan islohotlardan asosiy maqsad  yurtimizda sog‘lom va barkamol, bilimli, yuksak ma’naviy-ahloqiy fazilatlarga ega bo‘lgan avlodni shakllantirishdan iborat,  chunki yurtimizning kelajagi, istiqboli, birinchi navbatda, yoshlar tarbiyasiga, ularni sog‘lom qilib o‘stirishga, milliy g‘oya, milliy mafkura va o‘z vataniga sadoqat ruhida tarbiyalashga bog‘liq.