O‘QUVCHILARINING KREATIV TAFAKKURINI SHAKLLANTIRISH MUAMMOSI (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MODERN DEVELOPMENT OF PEDAGOGY AND LINGUISTICS, 2025)
Mazkur maqolada o’quvchilarning kreativ tafakkurini shakllantirish muammosi, ularni bartaraf etish yo’llari va o’quvchilarda kreativ yondashuvni rivojlantirish haqida tahliliy ma’lumotlar keltirilgan.