BOSHLANG’ICH SINFLARDA EKOLОGIK DUNYOQARASHINI TАRBIYАLАSHDА KОNSEPTUАL TАMОYILLАRDAN FOYDALANISHNI TАKОMILLАSHTIRISH (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MODERN DEVELOPMENT OF PEDAGOGY AND LINGUISTICS, 2025)
Maqolada boshlang‘ich sinf o‘qituvchilarida tabiiy fanlarni o‘qitishda o‘quvchilar ongida tabiatni sevish tushunchasini shakllantirish, tabiiy fanlarni o‘qitishda o‘quvchilar atrof muhitni asrab-avaylash imkoniyatlarini aniqlash, o‘quvchilarda ekologik  tafakkurni takomillashtirish, o‘quvchilarning faktlarni tahlil qilishlari hamda tabiiy fanlarga oid muammolarni o‘rganuvchi turli o‘quv fanlariga oid bilimlar uzviyligini zamonaviy ta’lim texnologiyalari bayon etilgan.