(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MODERN DEVELOPMENT OF PEDAGOGY AND LINGUISTICS, 2025)
Maqola matnini o’qitishda ishlash jarayoni, ayniqsa ona tili o’qituvchilari uchun muhimdir, chunki maqolalar o’quvchilarga tilning turli jihatlarini o’rganishga yordam beradi. Maqolaga annatatsiya yozish, o’quvchining matnni tushunishi va o’z fikrini aniq ifodalash qobiliyatini rivojlantiradi.