(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MODERN DEVELOPMENT OF PEDAGOGY AND LINGUISTICS, 2024)
Maqolada O’zbekistonda korporativ boshqaruvni jahon andozalari asosida rivojlantirish masalalari ham ko’rib chiqiladi. Korxonada korporativ boshqaruvning zamonaviy usullarini joriy etish asosida korporativ boshqaruvni yanada rivojlantirish yo‘nalishlari taklif etilmoqda.