(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MODERN DEVELOPMENT OF PEDAGOGY AND LINGUISTICS, 2024)
Mazkur maqola sevimli o’zbek yozuvchisi O’tkir Hoshimovning “Daftar hoshiyasidagi bitiklar’’ kitobi asosida yozilgan. Bu kitobning boshlanishida adib asarini qirq yil davomida yozganligini haqida aytib o’tadi.” Men buni umrim davomida shoshmasdan yozganman va siz ham shoshmasdan o’qing”- degan jumlalar aks ettirilgan. Bu asar yozuvchining umri davomida ko’rgan kechirganlari asosida chiqargan xulosalari hisoblanadi va shuningdek bunday xulosalarni har birini alohida kitob qilib chiqarsa bo’ladi.