(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MODERN DEVELOPMENT OF PEDAGOGY AND LINGUISTICS, 2024)
Ushbu maqolada badiiy matnning lingvokulturologik jihatdan o‘rganilishi masalalariga e’tibor qaratilgan. O‘zbek she’riyati, xususan, Farg‘ona adabiyoti badiiy matnining lingvomadaniy yondashuvda o‘rganish asoslari va maqsadi yoritib berilgan.