(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MODERN DEVELOPMENT OF PEDAGOGY AND LINGUISTICS, 2024)
Ushbu maqolani yozishdan maqsad talabalarning ma’naviyatini va madaniyatini yanada yuksaltirish, millatning haqiqiy tarixi va oziga xosligi haqida ma’lumot berish, yoshlar ongida ma’naviy qadriyatlarni rivojlantirish va mustahkamlash, xalqimizning o`tmishi va boy tarixidan faxrlanish tuyg`ularini yanada ko’proq shakllantirish, vaziyatni to`g`ri baholash va odamlarga insoniylik nuqtai nazaridan togri va chiroyli muomalada bo`lish ko`nikmalarini hosil qilish, milliy ruhni yosh avlod qalbiga kuchliroq singdirishdan iborat.