(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MODERN DEVELOPMENT OF PEDAGOGY AND LINGUISTICS, 2024)
Ushbu maqola suv tanqisligi muammosini va uning zamonaviy mediada qanday yoritilayotganini oʻrganishga bag‘ishlangan. Suv resurslarining global darajadagi tanqisligi butun dunyo boʻylab jiddiy ekologik, iqtisodiy va ijtimoiy muammolarni keltirib chiqarmoqda. Maqolada suv tanqisligining sabablari, uning turli hududlardagi ta’siri va bu muammoni hal etish bo‘yicha taklif etilayotgan yechimlar ko’rib chiqiladi. Shuningdek, zamonaviy mediada suv tanqisligi masalasi qanday yoritilayotgani, ommaviy axborot vositalarining ushbu muammoni xalqqa yetkazishdagi roli va ahamiyati tahlil qilinadi.