(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MODERN DEVELOPMENT OF PEDAGOGY AND LINGUISTICS, 2024)
Maqolada moliya sektorining iqtisodiy o‘sishga ta’sirini o‘rganish bo‘yicha ilmiy manbalar tahlil qilingan, hamda moliya bozorining iqtisodiy o‘sishga ta’sirining o‘ziga xos jihatlari ko‘rib chiqilgan