(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MODERN DEVELOPMENT OF PEDAGOGY AND LINGUISTICS, 2024)
Ushbu maqolada Maktabgacha ta’lim tashkilotlarida jismoniy tarbiya mashg‘ulotlarini to‘g‘ri tashkil etish masalalari haqida so‘z olib boriladi. Bolalarga jismoniy tarbiya mashg‘ulotlari qayerda, qancha vaqt davomida, qanday vositalar yordamida va mashg‘ulotlar qanday qismlarga bo‘lib olib borilishi haqida yozilgan