(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MODERN DEVELOPMENT OF PEDAGOGY AND LINGUISTICS, 2024)
Ushbu maqola Oʻzbek va Jahon adabiyotlarida mifopoetika tushunchasining ilmiy yondashuvlarini oʻrganishga bagʻishlangan. Mavzu oʻzbek va jahon adabiyotlarida mifopoetika tushunchasining oʻrni va ahamiyatini koʻrib chiqadi. Maqola, mifopoetika tushunchasining tarixiy rivojlanishi va uning oʻzbek va jahon adabiyotidagi taʼsirini tadqiq qilishga asoslanadi.