(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MODERN DEVELOPMENT OF PEDAGOGY AND LINGUISTICS, 2024)
Mazkur maqolada ruhiy holat ifodalovchi lisoniy hamda nolisoniy vositalar O’tkir Hoshimovning «Ikki eshik orasi” romani misolida tahlil qilingan.