(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MODERN DEVELOPMENT OF PEDAGOGY AND LINGUISTICS, 2024)
Ushbu maqolada yoshlarni yod g‘oyalar ta’siriga tushib qolishni oldini olish globallashuv jarayonlarining milliy ma’naviyatga ko‘rsatayotgan salbiy ta’siri, “ommaviy madaniyat” xavfi va boqimandalik kayfiyati paydo bo‘layotgan, odob-axloq, qadriyatlarni yo‘qolish, Vatanni sevish va ma’suliyatni his etish ruhida tarbiyalash, shu bilan birga andisha, g‘urur, or-nomus, ulug‘larga hurmat, murosachilik prinsipiga asoslangan “sharqona demokratiya” tushunchasi nima ekanligi haqida so‘z boradi.