(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MODERN DEVELOPMENT OF PEDAGOGY AND LINGUISTICS, 2025)
Ushbu maqolada Eronda tarjimashunoslik maktablarining shakllanishi va rivojlanishi tarixi haqida so‘z yuritildi. Ushbu maqolani yozishdan maqsad Erondagi tarjimashunoslik maktablarining qadimgi davrdan to hozirgacha bo’lgan davrdagi ahvoli, tarjimadagi takomillashuv va uning tarjimadagi ahamiyatini o‘rganishdan iborat.