(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MODERN DEVELOPMENT OF PEDAGOGY AND LINGUISTICS, 2025)
Ushbu maqolada maktab darsliklarida mumtoz adabiyot namoyondalarining hayoti, asarlarini o‘quvchilarga qiziqarli usullarda o‘rgatish maqsad qilib olingan.