(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MODERN DEVELOPMENT OF PEDAGOGY AND LINGUISTICS, 2025)
Mazkur maqolada Surxondaryo viloyatida 2010–2021 yillar oralig’ida qishloq xo’jaligi mahsuloti hajmi (Q) kapital (K), mehnat (L) va yer (S) ko’rsatkichlari ta’sirida EViews dasturi yordamida ko’p omilli logarifmik model asosida tahlil qilindi. Model quyidagi tenglama bo‘yicha baholandi va 2022–2026 yillar uchun prognozlar chiqarildi.