(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MODERN DEVELOPMENT OF PEDAGOGY AND LINGUISTICS, 2025)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinflarda matematika darslarini qiziqarli va samarali tashkil etish usullari yoritiladi. O‘quvchilarning matematikaga bo‘lgan qiziqishini oshirish, ularning ijodiy va mantiqiy tafakkurini rivojlantirish uchun innovatsion metodlar, o‘yin texnologiyalari, interfaol yondashuvlar va vizual vositalardan foydalanish imkoniyatlari tahlil qilinadi. Shuningdek, amaliy mashg‘ulotlar, muammoli ta’lim, jamoaviy ish usullari hamda zamonaviy axborot texnologiyalarining matematika darslarida qo‘llanilishi bo‘yicha tavsiyalar beriladi. Ushbu tadqiqot boshlang‘ich sinf o‘qituvchilari uchun amaliy qo‘llanma sifatida xizmat qiladi va dars jarayonini yanada samarali, qiziqarli va tushunarli qilishga yordam beradi.