(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MODERN DEVELOPMENT OF PEDAGOGY AND LINGUISTICS, 2025)
Ushbu tezisda tarbiyaning shaxs kamolotidagi o‘rni, uning mazmun-mohiyati va zamonaviy jamiyatdagi ahamiyati yoritilgan.