(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MODERN DEVELOPMENT OF PEDAGOGY AND LINGUISTICS, 2025)
Mazkur maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining o‘quv-bilish faoliyatini modellashtirishning zamonaviy yondashuvlari, pedagogik texnologiyalari va samarali metodlari tahlil qilinadi. O‘quvchilarning mustaqil fikrlashi, muammoni yechish ko‘nikmalarini shakllantirish, hamda bilimlarni ongli o‘zlashtirishiga xizmat qiluvchi modellashtirish vositalari yoritiladi.