(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MODERN DEVELOPMENT OF PEDAGOGY AND LINGUISTICS, 2025)
Mazkur ishda boshlang’ich sinflarda etnopedagogika namunalarini o’rgatishda ta’lim texnologiyalaridan foydalanish masalasi o’qish fani misolida tatqiq qilindi.