(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MODERN DEVELOPMENT OF PEDAGOGY AND LINGUISTICS, 2025)
Maqsud Shayxzoda ko’plab tarjimalar yuqori badiiy sifat bilan ajralib turadi. U o’zbek o’quvchilarini ellikdan ortiq mualliflarning Durdona asarlari bilan tanishtirdi. Badiiy tarjima mamlakatimiz madaniyati va adabiyoti rivojida hamda ijtimoiy kommunistik ongni xalqarolashtirishda katta rol o’ynaydi.