(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MODERN DEVELOPMENT OF PEDAGOGY AND LINGUISTICS, 2025)
Ushbu maqolada kichik maktab yoshidagi o’quvchila muloqototida namoyon bo’ladigan muammolar va ularning sabablari keltieib o’tilgan. Albatta bunga olib keluvchi muammolar turli xil bo‘lib bu fiziologik, emotsional muammolar, talaffuz va fonetik muammolar telefon va internet bilaan bog ‘liq muammolar deb aytishmiz mumkin.