(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MODERN DEVELOPMENT OF PEDAGOGY AND LINGUISTICS, 2025)
Mazkur maqolada o’quvchilarning kreativ tafakkurini shakllantirish muammosi, ularni bartaraf etish yo’llari va o’quvchilarda kreativ yondashuvni rivojlantirish haqida tahliliy ma’lumotlar keltirilgan.