(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MODERN DEVELOPMENT OF PEDAGOGY AND LINGUISTICS, 2025)
Maqolada boshlang‘ich sinf o‘qituvchilarida tabiiy fanlarni o‘qitishda o‘quvchilar ongida tabiatni sevish tushunchasini shakllantirish, tabiiy fanlarni o‘qitishda o‘quvchilar atrof muhitni asrab-avaylash imkoniyatlarini aniqlash, o‘quvchilarda ekologik tafakkurni takomillashtirish, o‘quvchilarning faktlarni tahlil qilishlari hamda tabiiy fanlarga oid muammolarni o‘rganuvchi turli o‘quv fanlariga oid bilimlar uzviyligini zamonaviy ta’lim texnologiyalari bayon etilgan.