OQOVA SUVLARNI OQIZISH TARMOQLARIDA ENG KICHIK HISOBLI TEZLIKLARNI BELGILASH (INTERNATIONAL CONFERENCE ON ADVANCE SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2024)
Oqova suv tarmoqlarining hozirgi kunda atrof-muhitning ekologik holatiga katta e’tibor qaratilayotgan bir davrda mukammal ishlangan  avtomatlashtirilgan  tizimni  ishlashni  amalga  oshirish  hamda  oqova  suv tarmoqlari,  uchastkalarida  hisobli tezliklarini optimallashtirishdan iboratdir.