BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARINING KREATIVLIGINI RIVOJLANTIRISHDA XALQ OG’ZAKI IJODINING AHAMIYATI (INTERNATIONAL CONFERENCE ON ADVANCE SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2024)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinf o’qish darslarida xalq og’zaki ijodi orqali o’quvchilar tafakkurini o’stirish, ma’naviy dunyosini shakllantirishning tarbiyaviy ahamiyati xususida so’z yuritilgan.