ICHKI ISHLAR XODIMLARIDA VATANPARVARLIK VA MA’NAVIYAXLOQIY SIFATLARNI SHAKLLANTIRISH (INTERNATIONAL CONFERENCE ON ADVANCE SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2024)
Mustaqillikning dastlabki kunlaridan respublikamizda yoshlarni harbiyvatanparvarlik ruhida tarbiyalashga doir ishlar samaradorligini yangi bosqichga olibchiqish, mazkur yo‘nalishda davlat va nodavlat tashkilotlari hamda fuqarolikjamiyatining boshqa institutlari faolligini yanada oshirish, yoshlar ongigavatanparvarlik, mardlik tuyg‘ularini singdirishga e’tibor berildi.